پربازدیدترین مطالب

کد پربازدیدترین

مشهد تخفیف - سوپر گوشت متین
سوپر گوشت متین
گوشت چرخ کرده با ضمانت پخت

36625371
با اعلام اینکه از سایت مشهد تخفیف تماس میگیرید 
در اولویت های ویژه (عدم ایستادن در صف انتظار) قرار خواهید گرفت.
گوشت قرمز، یکی از مواد غذایی مغذی و مفید و جزو بهترین منابع دریافت پروتئین است که تقریبا هفته‌ای 2، 3 بار در سفره غذایی خانواده‌های ایرانی جای دارد. بد نیست بدانید که بهترین محل برای نگهداری گوشت قرمز تازه و گرم تا 72 ساعت درون یخچال با دمایی حدود 4 درجه سانتی‌گراد بالای صفر عنوان می‌شود. اما اگر بخواهید آن را بیشتر از 72 ساعت نگهداری کنید، باید درون فریزری با دمای نزدیک به 18- درجه سانتی‌گراد قرار دهید. 

بهترین روش برای نگهداری گوشت قرمز چیست؟ 
روی ادامه مطلب کلیک کنید



گوشت قرمز بدون چربی، اگر در شرایط و دمای مناسب نگهداری شود، تا یک سال قابل مصرف است اما اگر گوشت مصرفی شما چربی داشته باشد، به دلیل اکسیده شدن چربی در اثر قرار گرفتن در مجاورت هوا، تغییر طعم و گاهی رنگ می‌دهد و مدت زمان ماندگاری‌اش هم کمی پایین‌تر می‌آید. 

بهترین روش برای نگهداری گوشت قرمز چیست؟ اگر شما قصد نگهداری طولانی‌مدت گوشت را دارید، باید بلافاصله و با حداکثر سرما آن را منجمد کنید تا کیفیت و ارزش غذایی آن در بالاترین سطح باقی بماند.  چطور می‌توان این انجماد سریع را انجام داد؟ برای این کار تنها کافی است که پس از خریدن گوشت قرمز، آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید و به صورت کاملا نازک، درون یک نایلون پلاستیکی پهن‌اش کنید و آن را داخل فریزر بگذارید. هرچه حجم گوشت درون بسته کمتر باشد و شما آن را پهن‌تر و نازک‌تر کرده باشید و دمای فریزرتان کمتر باشد، گوشت هم زودتر یخ می‌زند و کیفیت بالای آن هم از دست نمی‌رود.  چرا اینقدر روی نازک و کم‌حجم بودن بسته‌بندی گوشت تاکید دارید؟ به دلیل اینکه اگر بسته‌بندی شما ضخیم و پرحجم باشد، احتمال یخ نزدن سریع گوشت‌هایی که در مرکز بسته‌بندی قرار دارند، وجود خواهد داشت و این امر می‌تواند باعث ایجاد فساد در مرکز بسته‌بندی و انتشار آن به سایر قسمت‌ها بشود یا تغییر کیفیت گوشت را در پی داشته باشد.  آیا لکه‌های سفید یا سیاهی که پس از انجماد روی گوشت پیدا می‌شوند، نشانه فساد آنهاست؟ ببینید! اگر روی بسته‌بندی شما سوراخ یا پارگی وجود داشته باشد ممکن است آب سطحی گوشت به سرعت بخار بشود و لکه‌های سفیدی که سوختگی انجماد نام دارد، روی بافت سطحی گوشت دیده شود. اما اگر لکه‌های سیاه پیش از انجماد گوشت روی آن نباشد و پس از فریز کردن به وجود بیایند احتمال آلودگی قارچی در آن قسمت گوشت دور از انتظار نیست.  دلیل به وجود آمدن این آلودگی قارچی چه چیزی می‌‌تواند باشد؟ تغییر مداوم دما و رطوبت فریزر در اثر باز و بسته‌کردن بیش از اندازه در آن. در ضمن اگر پس از انجماد، روی گوشت لکه‌های سیاه به وجود بیاید، بهتر است از خیر خوردن آن بگذرید!  گوشت چرخ‌کرده را تا چه مدتی می‌توان در فریزر نگه داشت؟ تا هیچ مدتی! به علت خرد شدن بافت، وجود چربی آزاد شدن آنزیم‌ها و دخالت داشتن چند پروسه دستکاری در گوشت‌ چرخ‌کرده این گوشت را به هیچ عنوان نباید در فریزر نگهداری کرد.  پس تکلیف طرفداران گوشت چرخ‌کرده چیست؟ کسانی که قصد استفاده از گوشت چرخی را دارند، باید گوشت را به صورت تازه به تازه چرخ کنند و حداکثر تا 3 روز آن را داخل یخچال بگذارند. اگر هم امکان چرخ کردن مداوم گوشت تازه برایشان وجود ندارد، می‌توانند گوشت قرمز فریز شده‌شان را در صورت نیاز از فریزر خارج و چرخ و استفاده‌اش کنند. در هر صورت، فریز کردن گوشت چرخ‌کرده به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.  بهترین روش برای باز کردن یخ گوشت چه روشی است؟ بهتر است اول این نکته را یادآور بشوم که برعکس انجماد که باید خیلی سریع انجام شود، باز شدن یخ گوشت باید خیلی آهسته و تدریجی صورت بگیرد تا قطرات آب درون گوشت به صورت سوزنی از آن خارج شوند و به این ترتیب بافت این ماده غذایی پاره نشود و مواد مغذی‌اش به شکل خونابه هدر نرود.  برای این از دست دادن دمای تدریجی پیشنهادی هم دارید؟ چند روش بسیار مطمئن از نظر تغذیه‌ای و بهداشتی برای باز کردن یخ گوشت وجود دارد. روش‌هایی مانند خارج کردن گوشت از فریزر و انتقال آن به یخچال، حداقل 24 ساعت قبل از پخت؛ یخ‌زدایی کردن گوشت در مایکروفر که از نظر تغذیه‌ای مشکلی را برای آن پیش نمی‌آورد؛ گرفتن گوشت زیر شیر آب روان با دمایی حدود 20 درجه سانتی‌گراد و با فشاری که اجزای ریز و اضافی گوشت از آن کنده شوند یا قرار دادن گوشت یخ‌زده‌ به طور مستقیم درون قابلمه البته به شرطی که از قبل تکه‌تکه و بسته‌بندی شده باشد.  یعنی قرار دادن گوشت یخ‌زده به صورت مستقیم درون قابلمه بهتر از یخ‌زدایی کردن آن درون آب راکد گرم است؟ صددرصد! علاوه بر اینکه امکان وجود آلودگی میکروبی در آب راکد وجود دارد، ممکن است در صورت قرار دادن گوشت درون آب راکد، خونابه آن خارج شود و شما آن را دور بریزید و در این صورت از هیچ کدام از ارزش‌های تغذیه‌ای مفید گوشت بهره‌مند نشوید. اما اگر شما گوشت یخ‌زده را به طور مستقیم داخل قابلمه بیندازید، آن وقت خونابه احتمالی آن وارد غذایتان می‌شود و به این ترتیب شما یک غذای مغذی را در سفره خانواده‌تان خواهید داشت.  آیا افزودن ادویه یا پیاز به گوشت، قبل از قرار دادن آن داخل فریزر مشکلی برای گوشت ایجاد نمی‌کند؟ اکثر ادویه‌ها خاصیت ضدمیکروبی دارند و به نظر نمی‌رسد که اضافه کردن آنها به گوشت مشکلی را پیش بیاورد اما افزودن پیاز به این ماده غذایی برای مدت بیشتر از 2 یا 3 روز پیشنهاد نمی‌شود چون پیاز، قوام گوشت را از بین می‌برد و آن را لیز و لزج می‌کند. 

مهم‌ترین توصیه این است که حتما تاریخ قرار دادن گوشت داخل فریزر را با یک ماژیک مناسب روی بسته‌بندی آن بنویسید و گوشت‌هایی که زودتر داخل فریزر گذاشتید را هم زودتر مصرف کنید تا همیشه گوشتی با بهترین کیفیت را در دسترس داشته باشید. در ضمن بهتر است که از باز و بسته کردن زیاد در فریزر خودداری کنید تا دما و رطوبت داخل آن مدام تغییر نکند و مشکلی برای گوشت قرمز شما پیش نیاید. در ضمن باید گوشت تازه را در محل‌های مناسبی که به منظور نگهداری گوشت داخل یخچال تعبیه شده قرار دهید تا خونابه گوشت روی سایر خوراکی‌ها نریزد و آلودگی‌های احتمالی گوشت خام به سایر مواد غذایی نفوذ پیدا نکند.
 منبع: گروه سلامت سیمرغ



طبقه بندی: لیست خدمات سایت،
برچسب ها: سوپر گوشت متین، مشهد تخفیف،

تاریخ : سه شنبه 26 مرداد 1395 | 05:06 ب.ظ | نویسنده : مشهد تخفیف | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • جوان مکانیک

  • رستوران پسران سید (کاج) طرقبه - عنبران 23
    برای دیدن رستوران های مشهد تخفیف روی تصویر کلیک کنید...
    طبق توافق با مدیریت محترم رستوران
     جناب آقای سعید خرزای مقرر شد 
    سرویس چای رایگان
     15 درصد تخفیف
     برای مشتریان عزیز در نظر گرفته شود.
    کد تخفیف عمومی : 1616


    باشگاه تخصصی بانوان

    با 20درصد تخفیف ویژه


    ساعت های دیواری طرح دار :

    طرح پروانه - طرح پرستو - طرح دخترانه - طرح اتاق خواب کودک - طرح پرستیژ مخصوص اتاق پذیرایی ...

     قیمت این کالا 35 تومان 
    تحویل درب منزل در مشهد می باشد.
    شهرستانها هزینه پست با خودشون

    برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید. 09396873494 یا 09153197424



     مشهد تخفیف mashhadta@
    http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/69/206184/az.jpg
    سالن زیبایی فرا رخ
    انستیتو و  آموزشگاه در 3 طبقه مجزا
    دارای سالن زیبایی ، سالن ایپلاسیون ، مرکز آموزش
    خدمات رنگ و لایت
    کوتاهی مو
    بوتاکس مو ، صافی مو
    کراتینه (احیا و صافی مو)
    ماساژ ، بالیاژ ،  آمبره
    سامبره کاشت ناخن
    اکستنشن مژه و مو
    شنیون و میکاپ
    خدمات عیدانه ( رنگ و ناخن و اپیلاسیون)
    ------------------------
    فلسطین 9 پلاک 80
    09358600610 فرا رخ



    Image result for ‫کت و شلوار‬‎

    کت و شلوار برازنده خود را از کجا بخریم؟

    می‏خواهید برازنده و خوش‏نما و دلنشین باشید؟  ما یک راهکار برای رساندن شما به هدفتان پیشنهاد می‏کنیم. از آنجایی که پوشش افراد قبل از خودشان به سخن درمی‏آید، لذا کمی پیرو مد روز عمل کنید و تا‌حدودی به برندها و کیفیت بالاتر اهمیت بدهید. گزینه پیشنهادی ما خرید یک دست کت ‏و شلوار البته با مدیریت هزینه و شیوه‏ های خرید است. خرید گروهی مشهد تخفیف به شما کمک میکند که خوب بدرخشید.

    حالا ما در کنار شماییم با تخفیفات ویژه

    در یکی از فروشگاه های با کلاس مشهد .

    آدرس : هاشمیه 40 - نبش چهارراه دوم

    فروشگاه ایران پوش

    تماس با ما

    09396873494
    برای دریافت کد تخفیف به شماره بالا کلمه " ایران پوش "رو پیامک بزنید
     تا برای شما کد تخفیف ارسال شود. با ارائه کد تخفیف به فروشگاه از تخفیف مورد نظر
    استفاده کنید.

    داروخانه دکتر فکور:

    فروش اینترنتی سایت داروخانه دکتر فکور

    لطفا اینجا کلیک کنید daroopost.com 


    گوگل مپ

    کد اخبار